🇬🇧 English versionWAAR HET GELD NAARTOE GAAT

Het doel van het bedrijf EarthToday is om de natuurbescherming te versnellen en het bewustzijn over de staat van de planeet te vergroten. Samen, meter x meter.


83% direct naar natuurbescherming

€ 1,00 VAN ELKE € 1,20 GAAT NAAR NATUURBESCHERMING

Dit betekent dat 83% van elke euro wordt ingezet voor het beschermen van natuur. Het geld gaat naar Union of Nature foundation, een wereldwijd samenwerkingsverband van natuurbeschermingsorganisaties. Voor elke m² die via EarthToday wordt beschermd, verplichten de organisaties zich om een nieuwe m² onder bescherming te brengen. Zo schalen we.

De resterende 17% wordt gebruikt om EarthToday.com te faciliteren en om belasting te betalen. We staan geen advertenties toe op ons platform en verkopen ook geen persoonlijke gegevens.

83% for-purpose

Bedrijf met positieve impact

PLANET. PEOPLE. PROFIT

EarthToday is een ‘for-purpose company’; een nieuw bedrijfsmodel en organisatiestructuur die het doel van een goed doel combineert met de groeiprikkels van een bedrijf. Door het ontwerp is een for-purpose bedrijf eigendom van de community en zet het zijn waarde vanaf dag één in voor zijn doel. Ieder lid dat m² natuur beschermt, wordt beloond met een certificaat van een aandeel in het bedrijf EarthToday. Zo delen we verantwoordelijkheid en eigenaarschap.

  • Bescherm m² vandaag: 83% van alle inkomsten gaat naar natuurbescherming

  • Toekomstig rendement op investering: 67% gaat terug naar meer natuurbescherming

  • Alle toekomstige winsten zullen worden geïnvesteerd in ons doel


Word een 'funder'

STEUN EARTHTODAY FINANCIEEL

Het creëren van een community platform, om natuurbescherming te versnellen en bewustzijn over de staat van de aarde te vergroten, vereist serieuze fondsen.

EarthToday wordt gefinancierd door mensen die hieraan een financiële bijdrage willen leveren. Zij krijgen hiervoor certificaten van aandeel in het bedrijf EarthToday. We noemen ze 'funders'. Iedereen is welkom om funder te worden.

Funders zeggen vooraf toe dat tweederde van hun uiteindelijke potentiële rendement terug zal vloeien en besteed zal worden aan verdere natuurbescherming. Voor ons allemaal gelden dezelfde voorwaarden. We zitten er samen in.What is EarthToday?
What is a 'for-purpose company'?
What is EarthToday’s business model?
What is EarthToday’s purpose?

Did this answer your question?